Top

OVER LOUISLOUIS

louislouis is ontstaan uit het verlangen kinderen een vrijere toekomst te bieden, waarin we leven met liefde voor onze aarde en ons ervan bewust zijn dat wat we doen impact heeft. We werken alleen met biologische, natuurvriendelijke materialen en creëren items die tijdloos zijn. Items die jarenlang gedragen kunnen worden, voordat ze worden doorgegeven aan een volgende drager. Slow fashion noemen we dat.

We produceren onze items lokaal, met de hand en in minimale voorraden, maar liever nog op bestelling. Op deze manier houden we de productie zuiver en duurzaam.

louislouis gelooft in de aantrekkingskracht van goed.

OVER LOUISLOUIS

louislouis gelooft dat kleding mooi én goed kan zijn. Door te werken met duurzame materialen en op een duurzame manier te produceren, hopen we de aarde weer wat lucht te geven en onze kinderen een vrijere toekomst. Door de collectie klein en voorraden minimaal te houden, kunnen we er daarnaast voor zorgen dat we minimale impact hebben op de wereld.

De collectie van louislouis is tijdloos, geïnspireerd op het verlangen naar een onbezorgde toekomst, waarbij ieder item van drager op drager kan worden doorgegeven.

Meer weten?

BEWUST

Onze collectie is gemaakt met oog op de toekomst. Zo zijn onze stoffen GOTS-gecertificeerd en produceren we lokaal.

PRODUCTIE

In onze productie houden we voorraden minimaal en produceren we zoveel mogelijk op bestelling.

TIJDLOOS

Onze items zijn niet gebonden aan seizoenen en tijdloos. De collectie vind je in de maten 92 t/m 140.