Top

RUILEN OF RETOURNEREN

Mocht een item in jouw bestelling niet voldoen aan je verwachtingen, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling ruilen of retourneren. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Het item dat je wilt ruilen of retourneren is ongedragen en onbeschadigd en moet zoveel mogelijk in de originele dan wel in een schone, stevige verpakking worden geretourneerd. Schade aan het artikel tijdens de terugzending is voor jouw rekening, dus zorg ervoor dat je het goed verpakt.
  • Neem voordat je een item wilt ruilen of retourneren contact met ons op via hi@louislouis.nl. Zo kunnen wij je zo goed mogelijk helpen en zorgen we er samen voor dat we onnodige kosten en transporten vermijden.
  • Ruilen en/of retourneren is voor eigen rekening.
    Vóór aankoop van je bestelling kun je altijd contact met ons opnemen indien je advies wilt over een maat en er met behulp van onze maattabel niet uitkomt. Op deze manier hopen we het ruilen op basis van de maat te minimaliseren en zo min mogelijk impact te hebben op het milieu.
  • Zorg ervoor dat je het ordernummer en jouw adres duidelijk vermeld op een briefje die je bij het item in de verpakking stopt. Zo kunnen wij het pakket snel en moeiteloos verwerken.
  • Adresseer de zending conform de instructies in de e-mail die je ontvangt na aanmelding van je retour en bied de zending zo snel mogelijk aan bij een postkantoor of servicepunt van PostNL. Bij de afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar dit verzendbewijs totdat je retournering door ons verwerkt is.
  • Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, krijg je van ons een e-mail ter bevestiging.

Als je vragen of opmerkingen hebt over het ruil- en retourneerproces, neem dan contact met ons op.